U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

 

Uw boek retour zenden

Indien u het geleverde artikel niet wenst te behouden kunt u het artikel retourneren (binnen 14 dagen na ontvangst). Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Om de retourprocedure te bespoedigen verzoeken wij u vriendelijk het retourformulier dat is meegestuurd met uw bestelling zo volledig mogelijk in te vullen en bij uw retourzending te voegen. Wij raden u aan voor uw eigen administratie een kopie hiervan te bewaren.

Indien er in bij uw zending geen retourformulier is meegestuurd kunt u eventueel een retourformulier aanvragen op telefoonnummer +31 (0)85-1118401 of via de mail klantenservice@KrijgsmanWebWinkels.nl met vermelding van uw ordernummer.

Na ontvangst van uw retour ontvangt u een bevestigingsmail dat uw retour is ontvangen

Indien u op de juiste wijze uw artikel heeft geretourneerd storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour.

Het retour adres is:

Soemer
Poiesz Uitgevers
Newtonstraat 6
4004 KD  TIEL