Hoe wordt mijn bestelling verstuurd?

Uw bestelling wordt verstuurd met PostNL. Op de dag dat wij uw bestelling aanleveren bij PostNL krijgt u van ons via e-mail bericht. U zult uw bestelling dan de volgende dag ontvangen. Poiesz Uitgevers is echter niet verantwoordelijk voor eventuele vertraging die optreedt bij de bezorging door de bezorgdienst.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Voor alle artikelen die op voorraad zijn geldt dat wanneer u deze op werkdagen voor 16.00 bestelt, u ze morgen in huis heeft. In het geval dat u meerdere artikelen bij ons bestelt streven wij ernaar om alle artikelen in één keer bij u te laten bezorgen.
Op maandag worden geen pakketjes bezorgd.

LET OP! Bij vooruitbetaling wordt de bestelling pas verzonden als betaling binnen is! Houd rekening met 2 tot 3 werkdagen overboektijd. Indien wij uw betaling niet binnen 10 dagen hebben ontvangen komt uw order te vervallen.

Kan ik mijn bestelling laten afleveren op een ander adres?

Ja dat is mogelijk. U kunt dit gewoon in het bestelproces aangeven door een alternatief afleveradres te kiezen. Vervolgens vult u de gegevens in van het alternatieve afleveradres.

Is het mogelijk mijn bestelling in het buitenland te laten bezorgen?

Ja dat is mogelijk, Poiesz Uitgevers bezorgt ook buiten Nederland. Voor Belgie rekenen wij dezelfde verzendkosten, 4,95. Voor alle andere landen worden extra verzendkosten in rekening gebracht.