20,50

Je patiënt heeft gezondheidsklachten die veroorzaakt worden door zijn eigen gedrag: hij rookt, drinkt, eet te veel en beweegt te weinig. Hij weet wel dat het ongezond is, maar hoe krijg je hem of haar zover dat hij zijn gedrag verandert? hoe begin je erover zonder dat je ruzie krijgt? Longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter leggen in dit boek uit hoe het motiverende gesprek werkt, ofwel ‘motivational interviewing’ (MI).

 20,50

Dit handboek is een eye-opener. De mythe van de verslaving, de tactieken van de tabaksindustrie, de gezondheidsvoordelen voor wie stopt, maar ook de bedreigingen voor wie doorrookt alle facetten van het roken komen aan de orde. Het StoppenStappenPlan helpt om goed voorbereid te gaan stoppen, onontbeerlijk voor een hoge succeskans.

Uitverkocht
 9,95

Heerlijke gerechten met eetbare biobollen en -bloemen

Leefstijl

Bravo!

 24,95

Dit weekboek motiveert je iedere dag om fit en energiek te blijven. Het geeft tips en trucs om te bewegen, je valkuilen te omzeilen en gezond te eten

 22,95

Kookboek voor mannen met prostaatproblemen

Poiesz Uitgevers gebruikt cookies voor een betere ervaring op onze website. Door onze website te gebruiken, stemt u in met het gebruik van cookies.